... o nama

GEM GRUBEŠIĆ - Obrt za proizvodnju metalnih proizvoda obiteljsko je poduzeće koje uspješno posluje još od 1986. godine na hrvatskom i zahtjevnom inozemnom tržištu.

Dugogodišnje iskustvo stečeno radom u vodećoj hrvatskoj mesnoj industriji rezultiralo je nastankom prepoznatljivogbranda što je uz poštivanje dogovorene dinamike radova garancija uspješne suradnje.

Visokostručan i iskusan tim u mogućnosti je pružiti cjelovitu i kvalitetnu uslugu od projektiranja, savjetovanja u cilju iznalaženja najboljih rješenja, izrade i montaže, a sve sukladno vašim željama i potrebama. Obratite nam se s punim povjerenjem.
Jamčimo Vam svojim imenom!

Politika kvalitete

Usmjerenost na potrebe Kupca i zadovoljstvo Kupaca izvršenim poslom, brzina i kvaliteta realiziranih proizvoda i usluga, najvažnije su vrijednosti prema kojima obrt GRUBEŠIĆ mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost u području proizvodnje i održavanja opreme za prehrambenu industriju; proizvodnje građevinske stolarije i bravarije te obrade metala.

Da bismo postizali, održavali i osnaživali te vrijednosti, trajno se obvezujemo:

  • zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obveze stalno se razvijati i usavršavati
  • kontinuirano unaprjeđivati tehnološku opremljenost
  • njegovati i razvijati partnerske odnose s kupcima i dobavljačima
  • kontinuirano pratiti svjetske trendove u proizvodnji te iste primjenjivati u svom radu
  • postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve
  • primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001

    Vlasnik:
    Miljenko Grubešić